Заклад дошкільної освіти № 2
Дубенська міська рада, Рівненська область

Цікава подорож

 В сучасних умовах національно – патріотичне виховання підростаючого покоління набуває особливої актуальності, тому що любов до Батьківщини, гордість за неї, розуміння історії та збереження національних традицій - це повсякденна клопітка праця, та зерна патріотизму, засіяні з ранього дитинства, які потребують щоденного підживлення для щедрого урожаю у майбутньому. 

   26 квітня 2023 року  для вихованців старшої групи та групи короткотривалого перебування, була організована цікава, пізнавальна екскурсія до Дубенського центру національно – патріотичного виховання та туризму та замку князів Острозьких.

    У Дубенському центрі національно – патріотичного виховання та туризму діти познайомилися із сторінками історії минулого та сьогодення.  Побували у національному куточку, експозиціях, присвячених  нашому  кобзарю – Тарасу Шевченку та князям Острозьким. Діти  побачили одяг,  зброю та інше військове приладдя російської агресії. Із захопленням малюки хотіли сфотографуватися біля різних локацій, що свідчить про цікаве і пізнавальне оформлення експозицій.

    Разом із капеланом, отцем Романом, малюки щиро  помолилися за мир та перемогу та за наших захисників . 

    Дякуємо  Гандзілевській Інні Федорівні та її команді  за теплий прийом  за організацію у проведення  цікавої  та захоплюючої екскурсії.

    Не оминули ми і  замок Князів Острозьких.  Крім вражаючих експозицій, виставок, різних залів, дітки відвідали дитячу точку #Спільно UNICEF, яка була відкрита нещодавно в Дубенському замку .Там з нашими малюками   було проведено різні активності та цікавинки.  А ще команда  дитячої точки пригостила малюків печивом та подарували дітлахам подарунки , а саме  зошити , розмальовки про мінну безпеку та пса Патрона.

       Дитячі оченята світилися від  позитивних емоцій та неймовірних  вражень  .

      Ось так сьогодні пройшла наша  захоплююча екскурсія – з позитивом, користю та Україною в серці.

      Щиро вдячні начальнику управління освіти Дубенської міської ради Наталїі Іваницькій  за допомогу в організації поїздки та надання транспорту для наших вихованців.

« повернутися до списку новин

Погода в Україні

 

 

Логін: *

Пароль: *